Barion Pixel
DAVIDA

Nem rizsa


Sokáig nem ehettem rizst, ezért nem is ettem. Mégsem emiatt lett a könyv címe
Nem rizsa, hanem éppen azért, hogy az ilyen üres felütések – amelyek semmi lényegit nem adnak a tartalmainkhoz – ne szerepeljenek a te szövegeidben sem. Sőt, ha lehet, az életedben sem, mert rizsázással nem lehet sokra menni.

Davida vagyok

Davida vagyok, a Nem rizsa szerzője. Gyermekkoromban megtanultam befogni a számat, kamaszként kinyitni, tanárként lyukat beszélni a tanítványaim hasába, a multik világában pedig csúsztatni és „töltelékszavazni”. Ma már a helyemen vagyok és ledobtam minden sallangot. A könyvem elolvasása után te is így teszel majd. Mondanám, hogy erre 100 % garanciát vállalok, de inkább vállalj te. Mert csak rajtad múlik, hogy tényleg elég bátor vagy-e ahhoz, hogy önmagad légy minden körülmények között.

Beleolvasnál a könyvbe?

Kattints és legyen tiéd egy ajándék fejezet

Hogyan rendelheted meg a könyvem?

Rendelés

Rendeld meg a könyvem, majd töltsd ki a szállítási adatokat.

Te már biztosan megkapod

Utald át a könyv árát, a gyártást követően azonnal postázzuk.

Könyvbemutató

Kötetlen, kávézós, beszélgetős. Részletek később.

Miről olvashatsz a könyvben?

Többek között

álszerénységről,
önbizalomhiányról,
az önzőség fontosságáról,
a közösségimédia-kommunikáció csapdáiról,
Doktor Doktoritiszről,
a káromkodásról,
a mai fiatalok sajátos nyelvezetéről.

Szóval csupa olyan dologról, amely során félremehet a kommunikációd a magánéletedben, de akár a munkahelyeden vagy vállalkozóként az online felületeken. Ezért találsz a könyvben számtalan ötletet, érdekes és talán meglepő tippet is.

Mesélek a nehézségekről

Én mindig is tele voltam sallanggal és takargattam a külső-belső hiányosságaimat. Nem vallottam be, ha valamit nem tudtam, vagy valamiről nem olvastam még, ahogy mellébeszéléssel igyekeztem sokszor elterelni a figyelmet arról, ami valójában fontos lett volna. Az is tipikusan én voltam, akinek mindig mindenről volt véleménye (és meg is mondta azt), és az is én voltam, aki egy bulin képes volt nagyon rosszul érezni magát, mert épp nem tetszett mindenkinek. Ezekről is mind szót ejtek a könyvemben, és pontosan azért, hogy te ne ess bele ugyanazokba a csapdákba, amelyekbe én.

Felvállalom a hibákat

NAGYON sok időt meg tudsz spórolni azzal, ha egyenesen felvállalod magad ott, abban a közegben, amelyben mozogsz, vagy amelyben érvényesülni szeretnél.  A két részre "szedett" könyvem ebben segít. Gyakorlati útmutatókkal, példákkal, a személyes élményeimmel (tudtad, hogy árultam almát is?) rizsa nélkül.

Kiknek szól a könyv?

Vállalkozó szelleműeknek

akik néha nehézségekbe ütköznek és útmutatásra vágynak.

Különlegeseknek

akiket nem ért meg a világ és menedéket keresnek .

Örök gyerekeknek

akik csak arra várnak, hogy kilépve a hétköznapokból önfeledtek legyenek.

Bárkinek

akik megbizonyosodnának arról, hogy
ők is ugyanabban a cipőben járnak.

Tetszik? Akkor ne várj tovább!

Én már nagyon szeretnék neked segíteni

Ha készen állsz a nyíltságomra, rendeld meg a könyvet!

E-book

3600
Ft
  •  

Könyv

5235
Ft
  •  

E-book+Könyv

7900
Ft
  •  

Akik már olvasták

Abszolút nekem szólt a könyv, gyakorlatilag, amiket leírtál, rám is gyakran jellemzőek. Sokszor veszem észre, hogy olyankor, és úgy nyilvánulok meg, ahogy és amikor nem kellene. Elgondolkodtató volt számomra, hogy hogyan is láthatnak az emberek kívülről. Abszolút segít a könyv ebben, rávilágít arra, hogy mennyi önmarcangolás és önismereti út szükséges ahhoz, hogy eljussunk addig, ameddig te már eljutottál, és segít abban is, hogy aki még nem, az hogyan tud erre a szintre lépni. Segíthet azoknak is, akik alapvetően befelé forduló személyiségek, abban, hogyan vállalhatjuk fel önmagunkat anélkül, hogy kiadnánk teljesen. Köszönöm a lehetőséget az előolvasásra, remélem nagy sikere lesz!
Eszter
tesztolvasó
Amióta olvasom, felébredtem. SZABAD Önmagamnak lennem… és szabad örülnöm… tudod plasztikáztad a lelkem… de az első gondolatom, hogy a könyved olyan a lelkemnek, mint a testnek a vitaminok… köszönöm az élményt, hogy megírtad, őszintén... A vállalkozói könyved kommunikációról és önazonosságról szóló részének olvasása közben megvilágosodtam… Miért is értenek félre oly sokszor, s miért érzem magam szarul, ha nem azt és úgy mondom, ahogy és amit gondolok. Azóta, Kedves, festek, kézműveskedek, kacagok, jókat beszélgetek, és elmondom, amit gondolok. Jól vagyok. És erre az útra a könyved olvasása közben léptem… Köszönöm, hogy olvashattalak!
Gabriella
Tesztolvasó